Kuvan © Eila Kettunen


Kiinnostaako Eipä's snautseri?

Oletko aktiivinen, määrätietoinen ja johdonmukainen ihminen? Oletko valmis panostamaan koirasi koulutukseen? Kiinnostaako Sinua haasteellinen rotu? Annatko koirallesi hyvän ja rakastavan kodin?
Sitoudutko huolehtimaan ystävästäsi jopa kuusitoista vuotta?
Jos vastasit "kyllä" edellä esitettyihin kysymyksiin ja olet kiinnostunut Eipä's pennusta -
soita 050-5972920.

Kasvattajana puolestani olen sitoutunut vastaamaan siitä, että saat alla esitetyt lupaukseni täyttävän kasvattajatoimintani tuloksena energisen, toimintakykyisen ja monipuolisen harrastuskumppanin ja aktiivisesti oppivan perheenjäsenen.

Kasvattajana olen suorittanut kasvattajan perus- ja jatkokurssin sekä sitoutunut noudattamaan Suomen Kennelliiton ohjeita toimiessani koirankasvattajana. Olen suorittanut SuKoKa ry:n Kasvattaja Akatemian. Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Kauppasopimukset laaditaan aina Suomen Kennelliiton lomakkeille, eikä ostajilta vaadita kohtuuttomien ehtojen täyttämistä. Sijoitussopimukset laadin Suomen Kennelliiton lomakkeelle, mutta tekemissäni sopimuksissa sovitaan laajemmin sijoitussuhteeseen liittyvistä asioista. Kenneltoiminta on minulle rakas harrastus, jonka puitteissa  yritän omalta osaltani tehdä työtä rodunjalostuksen hyväksi.

Eipä's pennut syntyvät Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnan pentuvälityskriiteerit täyttävästä yhdistelmästä. Vanhemmat ovat terveitä ja niiden  lonkat, kyynärät ja silmät on todettu tutkimuksissa terveiksi. Vanhemmat on palkittu näyttelyissä tai hyväksytty jalostuskäyttöön yksilötarkastuksessa ja mahdollisesti ovat osoittaneet kykynsä harrastuskoirina esimerkiksi agilityssa ja tokossa tai ovat mahdollisuuksien mukaan luonnetestattuja/ MH-kuvattuja ja BH-kokeen suorittaneita.

 Tulevat snautserinomistajat saavat uutta perheenjäsentä odotellessa esilukemistoksi
Eipä's pennun käyttöohjeen, joka päivitetään jokaiselle pentueelle.

Eipä's pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä rekisteröityinä Suomen Kennelliiton koirarekisteriin, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä, madotettuina useaan kertaan sekä trimmattuina. Ensimmäisen vuoden perustrimmaukset sisältyvät pennun hintaan.

Kaikki kasvatit kutsutaan pentukinkereille, kun viimeisimmät pennut ovat noin 6-8 kk:n ikäisiä. Kinkeriohjelmaan sisältyy esim.  trimmausohjausta, näyttelyesiintymisen harjoittelua ja tietysti hauskoja yhteisiä pelejä ja mukavaa yhdessäoloa uusien koiraystävien kanssa. Kinkereillä tutustutaan joka kerran uuteen snautserille sopivaan  harrastusmuotoon. Ja kun kerran kinkereillä ollaan, tietoja ja taitojakin testataan leikkimielisissä visailuissa.

Eipä's kennel järjestää jokaiselle pentueelle mahdollisuuden osallistua lonkkien, polvien ja kyynärpäiden  tutkimukseen edulliseen joukkotarkastushintaan. Mahdollisuuksien mukaan myös silmäpeilaukseen järjestetään joukkotarkastus.

Eipä's kennelin tukipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa niin iloisissa kuin ikävissäkin tapahtumissa.


© Kennel Eipä's